Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


The Hague
the Netherlands

 

 

Nederlandse Nieuwsbrief

Beste Vrienden,

Wij nodigen u graag uit voor ons volgende concert op zaterdag 18 november in Den Haag. Het programma - O schöne Nacht - omvat deze keer Duitse Romantische muziek: kwartetten van Brahms en twee tijdgenoten die minder bekend zijn bij het grote publiek, maar niet minder talentvol: Heinrich von Herzogenberg en Gustav Jenner. Wederom worden wij begeleid door de Franse pianiste Flore Merlin. In dit programma roepen wij een scala aan emoties op die te maken hebben met de nacht en de donkerheid: zachte dromen en nachtmerries, gemiste kansen en stille verlangens, jonge liefde, heimwee, maar ook fabelwezens, spoken, dansen en verhalen rond het kampvuur.

Van Herzogenberg hebben wij al stukken uitgevoerd tijdens ons lunchconcert in de Nationale Opera (DNO) enkele weken geleden. Er was 350 man live publiek, alsmede 1000 kijkers voor onze eerste live stream en de stukken werden goed ontvangen. Houdt u van Brahms? Dan zult u de werken van zijn tijdgenoten zeker op prijs kunnen stellen!

ZATERDAG 18 november
20.15
Glazen Zaal, Berlage Huis, Den Haag
Raamweg 36
TICKETS (u kunt aan de deur helaas niet pinnen!)
(LET OP: het adres is Raamweg 36 - er bestaat nog een andere Glazen Zaal in Den Haag)

damask oudewater.jpg

 

OVERIGE NIEUWS

 

RECENSIE


Na ons meest recente concert tijdens de Kamermuziekdagen in Oudewater mochten wij onze allereerste recensie ontvangen! Graag delen wij hier enkele passages daaruit:
´Soms weven hun stemmen zich dooreen als in een prachtig tableau, dan weer zijn de solostemmen te horen´
´De beheersing van klank en het effect ervan gaat tot het uiterste´
´Hun muzikale taal is spannend, vrolijk en onderhoudend, met af en toe een knipoog naar traditionele opvattingen´

De recensie is hier in zijn geheel te lezen: 

 

VIDEO


Tijdens ons verblijf in Colmar eerder dit jaar hebben wij samen met de getalenteerde filmer Hugo Warynski een mooie trailer over ons ensemble kunnen maken. Er zitten delen in van werken van Schubert, Musto en Amerikaanse spirituals, maar ook kleine privé-momenten. Bekijkt u de video hier: https://www.youtube.com/watch?v=9A8hJXBszOE

 

LAST, BUT NOT LEAST...


Wij zijn heel blij u onze nieuwe producente voor te kunnen stellen: Christina Schönbach is sinds twee maanden een gewaardeerd lid van het Damask-team. Christina is geboren in Duitsland en opgegroeid in Nederland. Zij is zelf zangeres, afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Naast haar studies heeft zij de afgelopen tien jaar ervaring opgedaan in productiewerk voor concertzalen en evenementen in binnen- en buitenland. Zij ontmoet u graag bij ons volgende concert.Wij hopen u te zien op 18 november in Den Haag!

Met muzikale, maar vooral vriendschappelijke groet,

Katharine, Marine, Guy en Drew