Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


The Hague
the Netherlands

 

 

Nederlandse Nieuwsbrief

 

Beste vrienden,

Onze crowdfunding campagne heeft 105% van ons doel opgebracht, de CD’s worden nu professioneel vervaardigd en wij – Katharine,  Marine, Guy, drew en pianist Flore – kunnen het bijna niet geloven! We kunnen het nauwelijks afwachten om u ons debuutalbum O schöne Nacht te laten horen. Zonder de genereuze bijgedragen aan ons CD-fonds hadden wij dit nooit kunnen bereiken; Dank u wel!
Tot nu toe hebben wij uitsluitend positieve reacties mogen ontvangen en wij zijn zelf ook ontzettend blij met het resultaat. De officiële publicatiedatum is 30 november – rond deze datum geven wij een reeks concerten in Nederland. Zie details hieronder.

Daarbovenop presenteren wij u graag de mooie cover, ontworpen door Herco Dijk. Wij vinden dat deze de rijkdom van ons mysterieuze repertoire perfect uitbeeldt.

Bent u er klaar voor?

Even wachten…

Dit is hem!

Damask Vocal Quartet - O schöne Nacht - cover highres 7mntn014.jpg

Wij hopen u op een van onze concerten te zien. Bij al deze uitvoeringen (behalve bij het lunchconcert in de DNO) kunt u onze CD verkrijgen en door ons laten signeren. Feestelijke drankjes zullen de prachtige live muziek vergezellen.

Onze muzikaliteit is compacter, uitgesprokener en actueler dan ooit, na het intensieve opnameproces. Graag delen wij deze mijlpaal na jarenlang werk met u persoonlijk.

CD RELEASE CONCERT TOUR DATES

27 november
Lunch Concert
De Nationale Opera, Amsterdam

Heeft u maar beperkt de tijd? Dan is deze korte, gratis preview misschien wat voor u!

29 november
Officiële CD presentatie en concert
Waalse Kerk, Amsterdam

Dit is de officiële CD-presentatie. Een compleet concert met muziek van het album in een prachtige ruimte in het Amsterdamse centrum. De kerk is wonderschoon en Flore speelt op een fantastische Bösendorfer.

7 december
CD Release Concert
Pulchri Studio, The Hague

Ons thuisspel in Den Haag wordt een uniek feestelijk programma – een mengsel van bekende werken van de CD en wat gloednieuw repertoire. Pulchri Studio is een intieme locatie en de kaarten zijn zeer exclusief. Koop dus vroeg!

9 december
CD Release Concert
Bij Andreas, Naarden

Wij verheugen ons zeer op ons eerste optreden in het centrum van Naarden, een fort-stad met een mooie, kleine concertserie.

VOORBESTELLEN? HET KAN NU!

De verkoop is gestart via onze website! U kunt uw CD nu bestellen en wij bezorgen hem vanaf 30 november. Donateurs van onze crowdfunding, die gekozen hebben voor een CD als bedankje, krijgen hun CD ook ruim voor de feestdagen.

Wij zijn wederom ontzettend blij en dankbaar voor uw steun en enthousiasme voor dit project. Graag zien wij u over enkele weken om het te vieren!

Liefs,
Katharine, Marine, Guy, Drew, and Flore