Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


The Hague
the Netherlands

 

 

Nederlandse Nieuwsbrief

Lieve vrienden,

Op zaterdagmiddag sluiten we ons seizoen 2016-17 af met een laatste concert, dat op zondagavond te horen zal zijn tijdens het programma Zomeravondconcert op Radio 4. De details zijn verderop in deze e-mail te vinden. Eerst willen we de tijd nemen om jullie, onze supporters en vrienden, te bedanken: dankzij jullie is ons werk mogelijk. Terugkijkend zijn we blij en dankbaar over wat we als kwartet hebben bereikt in het afgelopen jaar:

  • drie nieuwe programma's
  • een enorm succesvolle crowdfunding campagne
  • een nieuwe look en klank
  • meerdere verblijven als artists in residence (waarvan sommige grenzen doorbraken: we waren het eerste vocale kwartet dat ooit door het Aldeburgh Festival is uitgenodigd voor een kamermuziek residency)

Wij--Katharine, Marine, Guy en Drew--zijn enorm dankbaar voor jullie hulp en enthousiasme. Daarom willen we jullie bij deze als eersten de kans geven om onze gloednieuwe video te bekijken en beluisteren. We hebben dit korte fragment van David Lang's little match girl passion opgenomen na een intensieve residency in de Elzas in mei. We hopen dat jullie het net zo mooi vinden als wij. 

 

LAATSTE CONCERT VAN HET SEIZOEN

Op zaterdag is ons laatste concert van het seizoen 2016-17 en we hopen daar zoveel mogelijk fans en vrienden te zien. Na een emotioneel optreden afgelopen weekend in de atmosferische koepelgevangenis van Haarlem treden we opnieuw op bij het Koorbiënnale Festival Haarlem met een volledig en speciaal programma: een gedramatiseerde, vertellende versie van "I'm A Stranger Here Myself," waarin prachtige stukken van Milhaud, Rorem en Weill (met daarnaast bekende Amerikaanse liederen en spirituals) de begeleiding vormen voor een verhaal over vlucht en migratie tijdens de jaren rondom de Tweede Wereldoorlog, vertelt door zanger en acteur Marc Pantus. De prachtige akoestiek van de Grote of St. Bavokerk zal dit concert extra speciaal maken. Klik hier voor een korte teaser van het programma, opgenomen tijdens een middagrepetitie deze week (en 'like' ons op Facebook als je dat nog niet gedaan hebt!).

Zaterdag 8 juli 2017
GROTE OF ST. BAVOKERK, HAARLEM
18.00
BESTEL TICKETS


Als je niet bij het concert aanwezig kunt zijn, het wordt ook de volgende avond uitgezonden, op zondag 9 juli in het programma Zomeravondconcert op Radio 4. Ons optreden start rond 21:45. Een online stream van de uitzending zal HIER te vinden zijn. Als je tijdens het luisteren mee wilt lezen met het verhaal, dan is het script HIER te vinden.

Nogmaals bedankt voor een geweldig seizoen 2016-17. We kunnen niet wachten om jullie in de herfst weer te zien!

liefs van Katharine, Marine, Guy & Drew